09032017 // een blokje om

Scroll down to content

Ter kennismaking deed ik afgelopen week met dit lieve stel een blokje om, op zoek naar mooie plekjes. Wat een mooie locatie (Centrum Nijmegen) om straks mooie foto’s te maken op hun bruiloft! Het was al aardig donker aan het worden en het blijft toch een beetje gek om als een beroemdheid rond te lopen met zo’n camera in je kielzog. Ach ja, het was dan ook geen officiële shoot. Nog even oefenen op dat superserieuze staatsieportret, of nee, toch liever niet.
Straks als de bomen frisgroen zijn en zijn mooie schoenen en haar mooie jurk aan zijn – ik ben zo benieuwd – en als ze dan samen staan te stralen… wat moet dat een fijne dag worden. 
Jullie weten vast woorden te vinden, maar mocht je er niet uitkomen…
pinterest

3 Replies to “09032017 // een blokje om”

  1. jammer dat je het koppel niet met hun gezichten hebt gefotografeerd! De achterkant is leuk maar een beetje saai… misschien..?

    Like

  2. Hoi Daisy, bedankt voor je reactie en het meedenken. Ik heb het bericht aangepast, want het was niet duidelijk. Dit was geen officiële shoot, maar een kennismaking en blokje om, op zoek naar mooie plekjes voor de fotosessie op de bruiloft. De rest volgt eind april, stay tuned!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s