02102017 // Stefan en Lisa I

Scroll down to content

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op een prachtige zonnige vrijdagmiddag trouwden Stefan en Lisa. Heel bescheiden en heel feestelijk. Het burgerlijk huwelijk werd gesloten in het bijzijn van de ouders, oma, broers en zussen en een vriendin. Ik hoop dat het eind oktober net zo’n mooie dag wordt en ik mag daar weer bij zijn. Het is zo bijzonder om zomaar in iemands leven te stappen en zoiets van dichtbij mee te mogen maken… dank voor dat vertrouwen!

Lieve Stefan en Lisa, ik hoorde onlangs in een preek dat liefde niet (alleen) een gevoel is, maar een daad. Zoals jullie zelf op de kaart hadden staan… dan weet je ook waar je moet zijn om die liefde te ontvangen om te kunnen geven. Dat wens ik jullie toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s