inspire session // art of observation

Scroll down to content

DSCF0069DSCF0604DSCF0666DSCF5954-11DSCF9438-2DSCF6060-3DSCF0238DSCF5767-2DSCF0564

Je vakantie-album van deze zomer of kinderfoto’s voor later, foto’s van je producten voor je webshop, of materiaal voor je blog of social media en het alledaagse leven vastleggen; we maken allemaal foto’s. Helemaal nu we tegenwoordig allemaal een camera hebben op de smartphone, worden er ontzettend veel beelden vastgelegd en gedeeld.

Het kan zijn dat je hier meer behendigheid in wilt krijgen. Of dat je geen inspiratie hebt. Of dat je maar geen sfeer kunt vangen en het geheel gewoon net niet oogt. Je loopt niet (alleen) tegen het technische aan wat betreft de camera, maar vraagt je ook af hoe je meer dan ‘een leuke foto’ maakt. En dan het liefst zonder uren poseren en het schikken van voorwerpen.

Ik geef op woensdagavond 4 juli een inspire session fotografie. Van 19.30 uur tot 22.00 uur wil ik jullie – vanuit mijn visie – inspireren om meer uit je foto’s te halen. Door middel van voorbeelden én natuurlijk het oefenen in de praktijk, wil ik je leren waar je op kunt letten bij het maken van foto’s, het gebruik van (meer) creativiteit in het creëren van een beeld, maar vooral het leren ‘kijken’. Fotograferen is meer dan alleen een beeld met ene druk op de knop en de juiste instellingen vastleggen en dat wil ik graag met je delen! Het thema van deze avond is dan ook; art of observation.

Kom je ook? Meld je aan via hello@oakandblush.com met als onderwerp inspire session 04072018 en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en met welk doel jij foto’s wilt maken. Zorg dat je er snel bij bent, want er kunnen maar 8 deelnemers meedoen per workshop.

De avond gaat gepaard met hapjes en drankjes. Neem wel zelf een camera mee.
Ik zorg voor een complete styling waardoor je vast heel geïnspireerd raakt. Er is dus materiaal aanwezig om mee te werken, maar ik raad je aan om ook zelf iets mee te nemen waar je mee wilt werken.

Tot slot: wie weet krijg je naast alle inspiratie een leuke goodiebag mee naar huis…

Wanneer: 4 juli 2018, 19.30 tot 22.00 uur
Waar: Doetinchem
Wat kost het: €65,- inclusief hapjes, drankjes en materiaal

Nadere informatie kun je opvragen of ontvang je na de aanmelding.

Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s