over mij

Hello,

Ik ben Mirjam. Sinds januari 2018 ben ik eigenaar van oak & blush. Ik ben fotograaf en schrijver met een grote liefde voor de schoonheid in het alledaagse. Ik leef vanuit mijn hart, met ons huis als thuisbasis; omringd door man, vier kinderen, een paar kippen en een wilde bloementuin in het oosten van het land.
Ik wil dit koesteren en zoek onophoudelijk naar een leven met meer van minder .

Fotograferen en schrijven richt me op alles wat ik ontvang en waar ik dankbaar voor ben. En door te delen, hoop ik het – ook voor anderen – te vermenigvuldigen. Ik wil anderen met mijn bevlogenheid helpen ook oog te krijgen voor de rijkdom in de eenvoud van het alledaagse en de wonderen van de schepping.
Ik deel niet alleen in de vorm van foto’s en teksten, maar ook door ons huis open te stellen in de vorm van een b&b en workshops. Daarnaast is het mogelijk oak & blush in huis te halen door middel van onze producten.

Oak betekent eiken en staat symbool voor pure kracht en duurzaamheid, blush betekent blos en staat symbool voor enthousiasme en kwetsbaarheid. Geïnspireerd door de poëtische cottage tuinen, verliefd op de woeste Schotse Hooglanden, geboeid door de leefwijze van de Shakers en de Amish en een laatbloeiende liefde voor de Engelse taal – dit alles verklaart de keuze voor de naam oak & blush.

gezien in

flow

nr 07 – 2020

artikel

buitenleven

terdege

nr.23 – 2020

binnenkijker

.

.

.