over mij

Hi,

Ik ben Mirjam. Sinds januari 2018 ben ik eigenaar van oak & blush. Ik ben fotograaf en schrijver met een grote liefde voor het alledaagse. Ik werk vanuit mijn hart, ons huis als thuisbasis. Omringd door man, vier kinderen, een paar kippen en een wilde bloementuin met daar omheen grasland.

Ik heb een achtergrond in het (voortgezet) onderwijs, nu geef ik mijn tijd en toewijding aan ons gezinsleven. Wel gaf ik regelmatig creatieve workshops en was ik invaller op een basisschool. Mijn grote liefde voor fotografie groeide uit tot het inwilligen van allerlei verzoekjes uit mijn kring van kennissen en uiteindelijk ben ik in opdracht gaan fotograferen en schrijven. Ook geef ik workshops.

Ik ben chaotisch, creatief, enthousiast, houd van de natuur en de pure schoonheid van het leven van alledag. Dat is waarom ik de tafel altijd mooi dek en liefst altijd lange, zwierige rokken draag. Dat is waarom ik zuinig wil zijn op de schepping. Fotograferen en schrijven richt me op alles wat ik ontvang en waar ik dankbaar voor ben. En door te delen, hoop ik het – ook voor anderen – te vermenigvuldigen.

Tot slot; je bent van harte welkom in de bed & breakfast de tuinkamer, waar we onze mooie woonplek graag delen en ik de tafel ook eens mooi dek voor gasten.

vermeldingEN

flow

nr 07 – 2020

artikel

buitenleven

000

leeg

terdege

nr.23 – 2020

binnenkijker

.

.

.

Wie ben jij?