workshops

Blijf op de hoogte van de nieuwe workshops rondom lifestyle, fotografie en creatief denken. Schrijf je in of vraag een workshop aan.

. scroll tot na de volgende afbeelding voor de workshop observeren en fotograferen .

inspire
session
creativiteit

Vast in de sleur, gebrek aan motivatie, op zoek naar nieuwe ideeën of een kind dat zich altijd verveelt… zomaar wat dingen die te maken hebben met creativiteit. Wat is het, wat kun je er mee en heb je er invloed op?

Creatief, je bent het of je bent het niet, denkt men. Maar creativiteit is meer dan theezakjes vouwen of kunnen breien. Creativiteit is iets wat we dagelijks toe (zouden kunnen) passen in het leven; in onze manier van waarnemen, denken en doen. Zeker in en na coronatijd kan creatief denken welkom zijn. Om misverstanden uit de wereld te helpen én om creatief denken en bezig zijn te stimuleren, organiseer ik een workshop.

Ik geef op woensdagavond 16 september een inspire session creativiteit. Van 19.30 uur tot 22.00 uur wil ik jullie – vanuit mijn visie – inspireren om meer te doen met je creatieve gave. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen creatief kan denken.
We gaan uiteraard wat doen op gebied van hoge knip- en plakkunde, naast wat theorie, stimulerende opdrachten en compleet met materiaal, waarbij ook wat is om thuis verder mee te gaan. Het gaat hierbij niet (alleen) om creatief bezig te zijn met de handen, maar vooral over het ontwikkelen van je creatieve vermogen, wat je toe kunt passen op heel alledaagse situaties.

Kom je ook? Meld je aan via hello@oakandblush.com met als onderwerp inspire session 16092020 en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en ik hoor graag wat je verwacht. Zorg dat je er snel bij bent, want er kunnen maar 4 deelnemers meedoen per workshop – om afstand te kunnen waarborgen.

De avond gaat gepaard met hapjes en drankjes. Er is materiaal om mee te werken, ook het één en ander om mee naar huis te nemen.

Tijd: 16 september 2020, 19.30 tot 22.00 uur
Plaats: Doetinchem
Prijs: €42,50 inclusief hapjes, drankjes en materialen (en btw)
Meer informatie kun je opvragen of ontvang je na de aanmelding.


‘Het gaat hierbij niet (alleen) om creatief bezig te zijn met de handen, maar vooral over het ontwikkelen van je creatieve vermogen, wat je toe kunt passen op heel alledaagse situaties.’

– Mirjam

art of observation

Ik geef ook workshops op gebied van fotografie. Niet de technische kant, maar het leren observeren. Hoe kijk je en hoe leg je het op de mooiste manier vast. Vraag meer informatie op; bij meerdere aanvragen prik ik hier ook een datum voor.

Contact

Broekstraat 10a
7009 ZB
DOETINCHEM