workshops

Blijf op de hoogte van de nieuwe workshops rondom lifestyle, fotografie en creatief denken. Schrijf je in of vraag een workshop aan.

. scroll tot na de volgende afbeelding voor de workshop observeren en fotograferen .

inspire
session
creativiteit

Vast in de sleur, gebrek aan motivatie, op zoek naar nieuwe ideeën of een kind dat zich altijd verveelt… zomaar wat dingen die te maken hebben met creativiteit. Wat is het, wat kun je er mee en heb je er invloed op?

Creatief, je bent het of je bent het niet, denkt men. Maar creativiteit is meer dan theezakjes vouwen of kunnen breien. Creativiteit is iets wat we dagelijks toe (zouden kunnen) passen in het leven; in onze manier van waarnemen, denken en doen. Zeker in en na coronatijd kan creatief denken welkom zijn. Om misverstanden uit de wereld te helpen én om creatief denken en bezig zijn te stimuleren, organiseer ik een workshop.

Ik geef een inspire session creativiteit. In een paar uur tijd wil ik jullie – vanuit mijn visie – inspireren om meer te doen met je creatieve gave. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen creatief kan denken.
We gaan uiteraard wat doen op gebied van hoge knip- en plakkunde, naast wat theorie, stimulerende opdrachten en compleet met materiaal, waarbij ook wat is om thuis verder mee te gaan. Het gaat hierbij niet (alleen) om creatief bezig te zijn met de handen, maar vooral over het ontwikkelen van je creatieve vermogen, wat je toe kunt passen op heel alledaagse situaties.

Interesse of aanmelden? Mail via hello@oakandblush.com 

De workshop gaat gepaard met hapjes en drankjes. Er is materiaal om mee te werken, ook het één en ander om mee naar huis te nemen.
Prijs: €42,50


‘Het gaat hierbij niet (alleen) om creatief bezig te zijn met de handen, maar vooral over het ontwikkelen van je creatieve vermogen, wat je toe kunt passen op heel alledaagse situaties.’

– Mirjam

art of observation

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt voor de inspire session over observeren en fotograferen. Tijdens deze workshop hoop ik je vooral te inspireren en natuurlijk ook wat nieuwe dingen te leren rondom fotografie.

Het thema is ‘art of observation’ en heb ik ontleend aan een quote die mijn visie op fotografie omschrijft.

“To me, photography is an art of observation. It’s about finding something interesting in an ordinary place… I’ve found it has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.” 
Elliott Erwitt

Hier draait het in deze workshop om; de kunst van het observeren. Want al heb je een super-de-luxe mega-de-pega goeie camera, het gaat er – wat mij betreft – in de eerste plaats om dat je iets ziet wat je vast wilt leggen en de manier waarop je het vast legt, vertelt hoe je dat ziet. En dan komt het technische verhaal, zodat je nog beter kunt vastleggen wat je ziet. Ook daar hebben we het even over.

Het gaat er niet om dat je aan het einde van deze workshop net zo denkt of fotografeert als ik. Het gaat  erom dat je vanavond geïnspireerd en geleerd naar huis gaat, om op je eigen manier te kijken en iets vast te leggen.

Interesse of aanmelden? Mail via hello@oakandblush.com 

De workshop gaat gepaard met hapjes en drankjes. Er is materiaal om mee te werken, ook het één en ander om mee naar huis te nemen.
Prijs: €65,00

Contact

Broekstraat 10a
7009 ZB
DOETINCHEM