inspire session creativiteit
Vast in de sleur, gebrek aan motivatie, op zoek naar nieuwe ideeën of een kind dat zich altijd verveelt… zomaar wat dingen die te maken hebben met creativiteit. Wat is het, wat kun je er mee en heb je er invloed op?

Creatief, je bent het of je bent het niet, denkt men. Maar creativiteit is meer dan theezakjes vouwen of kunnen breien. Creativiteit is iets wat we dagelijks toe (zouden kunnen) passen in het leven; in onze manier van waarnemen, denken en doen. Om de misverstanden uit de wereld te helpen én om creatief denken en bezig zijn te stimuleren, organiseer ik een workshop.

Ik geef op woensdagavond 6 februari een inspire session creativiteit. Van 19.30 uur tot 22.00 uur wil ik jullie – vanuit mijn visie – inspireren om meer te doen met je creatieve gave. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen namelijk creatief is.
We gaan uiteraard wat doen op gebied van hoge knip- en plakkunde, naast wat theorie, stimulerende opdrachten en compleet met reader, waarin ook wat te vinden is om thuis verder mee te gaan. Het gaat hierbij niet (alleen) om creatief bezig te zijn met de handen, maar vooral over het ontwikkelen van je creatieve vermogen, wat je toe kunt passen op heel alledaagse situaties.

Kom je ook? Meld je aan via hello@oakandblush.com met als onderwerp inspire session 06022018 en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en ik hoor graag wat je verwacht. Zorg dat je er snel bij bent, want er kunnen maar 8 deelnemers meedoen per workshop.

De avond gaat gepaard met hapjes en drankjes. Er is materiaal om mee te werken, ook het één en ander om mee naar huis te nemen.

Tijd: 6 februari 2019, 19.30 tot 22.00 uur
Plaats: Doetinchem
Prijs: €42,50 inclusief hapjes, drankjes en materialen (en btw)
Meer informatie kun je opvragen of ontvang je na de aanmelding.

DSCF9217