10062017 // Roel en Lotte

Eindelijk een sneak peak van de bruiloft die ik mocht vastleggen eind april. Dit is slechts een indruk; en wat heb ik ervan genoten. Wat een lief stel, met een heel persoonlijke en ontspannen feestdag, wat een gezelligheid en heerlijke taarten – door de gasten gemaakt, superleuk – en heel leuke toespraken.
Haast magisch om zomaar een dag in het leven van een paar mensen te stappen en alles van zo dichtbij mee te mogen maken. Emoties, persoonlijke plagerijtjes, lieve woorden, kleine gebaren en vooral echt veel warmte, ook was het buiten best fris en soms zelfs nat. Laat je niet weerhouden om een buitenbruiloft te vieren, dat kan ook heerlijk in ons land, zoals je ziet.

Het ga jullie goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s