10082017 // Guido en Marlene

Het is ondertussen alweer een maand geleden, maar ik heb dan ook een fijne vakantie gehad en Guido en Marlene ook. Heerlijk om terug te kijken naar deze zomerse feestdag. Persoonlijk en zo gewoon… Hoewel ik dit gezellige stel alles behalve als burgerlijk zou willen omschrijven. 
Ze genoten zichtbaar van de dag, de familie en vrienden, het eten en de zon. En elkaar uiteraard. 
Heerlijk om vast te leggen. En dan ook nog een heel lieve en motiverende reactie terug na het ontvangen van de foto’s; “De foto’s zijn FAN-TAS-TISCH…” en “Heel erg enorm ontzettend bedankt voor het maken van deze mooie selectie, echt heel leuk om op terug te kijken… je hebt precies datgene gedaan wat ik had gehoopt…”
Dank jullie wel! Veel liefde en geluk met elkaar en plezier van de foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s