18102017 // herfstvakantie

Vanmiddag aten we havermoutmuffins. Aangezien Lev en Noor net als mama foto’s willen maken en graag helpen, hebben we deze video met z’n drietjes gemaakt. Lev filmde het eerste deel. En Noor had een zonnige hoofdrol. Na afloop hebben we alle muffins opgegeten.

Verder slapen we uit, hebben we al een half bos omgespit en genieten we van de zon. Het is hier niet allemaal pais en vree, maar aangezien dat gewoon niet leuk is om vast te leggen of te vertellen, bij deze alleen de zoete beelden van een “geluckig huischgezin”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s