workshop pluktuinieren

DSCF9478DSCF9481DSCF9525

De goede voornemens stranden bij mij ongeveer meteen nadat ik het me heb voorgenomen. Zo ook met de blog. Jammer, want ik heb veel beelden te delen en op instagram, waar ik heel actief ben, deel je nou eenmaal geen tien foto’s van hetzelfde moment.

Bij deze een impressie van een heel leuke workshop die ik onlangs volgde bij Judith, studio may & june. Judith is tuinontwerper met een focus op moderne Engelse tuinen en landschappen. Haar specialisatie ligt bij de pluktuin en laat ik dat nu ook willen in onze toekomstige tuin. Via een volger werd ik geattendeerd op haar workshop, voorlopig de laatste in verband met haar zwangerschap.
Wat een geluk. 
Het stukje theorie maakte me nog meer enthousiast dan ik al was, alhoewel het toch ook wel een goede aanpak vraagt en ik merk dat ik echt nog te weinig kennis bezit.
Het goot van de regen tegen de tijd dat we konden plukken en eigenlijk vond ik het wel gezellig. Ik plukte mijn emmertje overvol en na afloop heb ik nog even gezellig gekletst met Judith. Wat een leuk mens, heel vriendelijk en creatief. In staat om overal wat van te maken. 

Het resulteerde in een boeket voor een jarige die ik daarna bezocht, een klein boeketje voor op mijn keukentafel thuis en een heleboel inspiratie voor de tuin.
Judith is hoogzwanger en dus even met verlof, maar op haar instagram kun je ook nog veel inspiratie opdoen en terecht met je (pluk)tuinvragen.
De pluktuin waar ik de workshop volgde was overigens van Theo, een varkensboer uit Soest (onvindbaar op internet, maar in het echie op Wieksloterweg o.z. 5).

DSCF9526DSCF9511DSCF9523DSCF9518DSCF9507DSCF9520DSCF9538DSCF9541

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s